Lees en vertel jouw HIV verhaal…

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  paul vleugels 1 jaar, 10 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #2089

  HIV plus Dating
  Sleutelbeheerder
  #2236

  paul vleugels
  Bijdrager

  het is nu ook al een paar jaar trug toen ik kreeg te horen dat ik hiv posetief ben dat was in 2004 toen werken ik nog
  en heb het aan mijn baas verteld en het met hem af ge sproken dat ik iemand van het ziekenhuis zouw vragen om eens een voor lichting
  kommen te houwden op het bedrijf en dat vond hij een goed idee en dat hebben wij toen ook ge daan twee maanden later was de voor lichting hoe de mensen met mij om moesten gaan als ik wat hat en als ik mij snee maar ook in allen ehbo dozen zatten de medekatie lijst in wat ik in nam en plestiken hatschoentjes.
  Heb het ook aan vrienden ver telt maar er zijn er een hoop af ge vallen alleen sta je er dan voor maar mijn ex vriend heeft weer kontak ge zocht en sommigen weten mij alleen te vinden als ze wat willen met schilder werk en verbouwingen maar dan zech ik wel als ik moe wort stop ik maar heb ook wel vakker nee ge zecht ik denk maar zo als jullie niet ge woon op bezoek komen om te praten of koffie te drinken of fris drank dan doe ik ook niet meer voor hun net een neefje van mij en zijn vriending minstens een keer per maand bellen wij met al kaar en al zij tijt hebben kommen ze langs en praten lekker bij hoe het gaat.
  Ik eb nu af gekeurd wegen heb ook nog een hezen bloeding ge hat in 2014 was ik links verlamp maar door mijn door zetingsvermogen
  ben ik weer goed te been maar moet wel twee keer per weer naar de bewegins terapie dat doet goed wand als ik een week niet ben ge weest dan merk ik het meteen de week trop dan kan ik weer alles lager zetten het doet mij goed dat merk ik wel.

  #2257

  manha
  Bijdrager

  eenzaam en Levent begraven in kamer
  ik ben vanaf 2009 hellemaal eenzaam geworden bijna 8 jaar zit ik in mn kamer,wil niemant zin of spreken,ik ga alleen voor bootschap naar buiten,ik zit 7/24 op mijn bed.ik woon in stutio waar ik wc en douch moet delen,en dat is groot probleem als je buren weten over je gezontheit.ik ben Turks afkomstig en dat is nog groot probleem voor mensen net als ik.Zelfs mn hele famieli is bang om met mij omdegaan,niemant belt of vraagt hoe met mee gaat…
  ik leef vanaf 1980 in nederland.
  Door mijn gezontheit ben mijn zaak ook kwijd.,ik was bang dat ik over paar maanden dood ging.mijn leven is 360 graten verandert.
  mijn relatie ging ook niet goed en ging 2011 uitelkaar.
  heb geen contakt meer met niemant,hier.
  waar ik woon is klein iedereen ken elkaar,ik kan niet meer degen dat mensen raar doen en raar kijken daarom ga ik nooit naar buiten.
  ik heb gebrobeert om naar andere stad verhuizen.maak niet uit ergens in Nederland of wereld,zo lang ik mn meticenen kan gebruiken.
  ik weet NU dat ik zo 7/24 in kamer niet lang leef,Daarom heb ik besloten eerst andere stad maak niet uit waar in nederland en dan zoeken naarvrijwileger werk en dan relatie met iemant netbals mij..
  ik kan mijn problemen met niemant praten,en ik weet ook niet wat mijn rechten zijn en waar ik moet zijn.wlt u een leven van een mens reden die levent begrafen is iin zijn kamer……
  (sory voor schtijf fouten als ik goed was hat ik lboek geschrijven over me zelf een boek met veel lessen voor mensen)
  betankt voor lezen
  HIV plus Dating julie ook betankt voor deze site
  Erbay
  Favoriet Verwijderen

U moet ingelogd zijn om te reageren op deze topic.

LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 
×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?
 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog

X
- Enter Your Location -
- or -